Πρόσκληση σε διαδικτυακή ομιλία της Νανάς Χατζή

Το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στις 18:30 το Σωματείο ΣυνΠαιδεία, η  Eudec Greece, η ομάδα Σύμπραξη Σχολείων για τη Δημοκρατία στην Εκπαίδευση και η Ελληνική Ένωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση σας προσκαλούν σε διαδικτυακή ομιλία  της Νανάς Χατζή, καθηγήτριας Αγγλικών, με τίτλο:

Μετά το Σάμερχιλ
Εις το όνομα της μητέρας, του πατέρα και του παιδιού

Η Νανά Χατζή θα αναφερθεί στις παρατηρήσεις και διαπιστώσεις της για τα παιδιά και τους νέους, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εργασία της στο σχολείο Σάμερχιλ. Θα μιλήσει επίσης για τα συμπεράσματα στα οποία οδηγήθηκε, μέσα από τη μακρόχρονη έρευνά της, για τη βελτίωση της ζωής τους, ώστε να εξελίσσονται σε υγιείς, ισορροπημένους και υπεύθυνους ενήλικες.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι εγγεγραμμένη στον κατάλογο εκπαιδευτικών του Υπουργείου Παιδείας της Αγγλίας. Έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρία διδασκαλίας παιδιών και ενηλίκων.

Στη Θεσσαλονίκη δίδαξε Αγγλικά σε παιδιά και ενήλικες σε φροντιστήρια, σε ιδιωτικό σχολείο και σε ιδιαίτερα μαθήματα. Στη Σαουδική Αραβία ήταν νηπιαγωγός αγγλόφωνων παιδιών σε δημόσιο νηπιαγωγείο, στην Αυστραλία δίδαξε Ελληνικά σε παιδιά ομογενών και στην Αγγλία εργάστηκε με παιδιά μεταναστών σε δημόσια σχολεία του Λονδίνου. Επίσης εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών και ως “γονέας” (houseparent) στο παγκοσμίου φήμης δημοκρατικό σχολείο-οικοτροφείο Σάμερχιλ.

Εκπροσωπεί επίσημα το Σάμερχιλ στην Ελλάδα και δίνει διαλέξεις για το σχολείο με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση φοιτητών, εκπαιδευτικών, γονέων, επαγγελματιών άλλων ειδικοτήτων που σχετίζονται με βρέφη, παιδιά και νέους και γενικά όσων ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών.

Από το 1993 είναι μέλος τού Ελληνικού Συλλόγου Οργονομίας. Ο σύλλογος διοργανώνει διαλέξεις και σεμινάρια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων μεταξύ των οποίων η περιγεννητική αγωγή, η προώθηση του φυσικού τοκετού και του θηλασμού, η πρόληψη τραυμάτων στα νεογέννητα μωρά, βρέφη και μικρά παιδιά, η εφηβεία και γενικά η ανατροφή υγιών παιδιών.

Μπορείτε να συμμετέχετε μέσω zoom εδώ: ttps://us02web.zoom.us/j/82586375426?pwd=SzBtNXRTUkFQRit1ZEFuWkRHeXAxQT09Meeting ID: 825 8637 5426
Passcode: 153123
Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά και από τη σελίδα στο fb του σωματείου ΣυνΠαιδεία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s